31 MayOj då!

Gud vad tiden har sprungit på!! Har ju inte bloggat på superlänge upptäckte jag nu. Får bli skärpning på det området… Gäller bara att hitta tiden. Alltid någon liten tvätthög som tittar med onda ögat på en, alternativt lunch som skall lagas, blöja som skall bytas osv…..

På lördag skall vi på tjejmiddag på Marstrand! En liten tradition vi haft några år nu. Skall bli superskoj! Det lutar åt Grand just nu. Där var vi för ett par år sedan och alla var nog nöjda vill jag minnas. Visst är det lite dyrt men jag betalar hellre mer och är nöjd. Man sitter ju så mysigt där också.

I fredags spelade jag och Karin golftävling och hör och häpna – VI VANN!! Av 78 spelare var vi bäst! Karin var i sitt livs form och spelade som en gudinna och när det gick lite sämre för henne (inte ofta) räddade jag situationen. Vi fick poäng på alla hål utom ett och kammade, som sagt, hem det=)! Priset var en påse med olika turkiska delikatesser eftersom temat denna gång var Turkiet. Myras morfar, alltså min pappa var barnvakt hela dagen och det hade gått jättbra (även om blöjan satt på fel håll när jag kom hem – hihihi)! Hon har jätteroligt med morfar och han älskar att leka med henne så det är toppen!

I söndags var det Mors dag och vi firade genom att fika hos mamma och pappa på landet. Jag hade redan fått ett halsband med våra namn ingraverade – sååå fint=)!

Annars har det inte hänt jättemycket sedan sist… Mormor har fyllt år. Vi firade henne också ute på landet. Hon fick en förstoring på ett foto av Myra. Tror att hon blev väldigt nöjd med det! Jag har träffat en kompis som jag inte träffat på minst 10 år. Var hemma hos henne och åt lunch och fikade. När vi fick kontakt på Facebook visade det sig att hon bor ca 10 minuter från oss så det var ju riktigt kul! Hon hade också hunnit gifta sig och de har två söta pojkar på 1 och 4 år.

Nu skall jag fortsätta dricka mitt kaffe i lugn och ro medan Myra sover=). Skall passa på att kolla lite loungemöbler också som vi skall beställa.

En liten bild på min prinsessa:

One Response to “Oj då!”

  1. Thanks for great information you write it very clean. I am very lucky to get this tips from you.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu