14 JunDadadada

Jag skrev sist att Myras ”ordförråd” har ändrats och det stämmer verkligen! Bara på en vecka ”pratar” hon mycket mer och nu har jag äntligen förstått varför man säger att bebisar säger ”dada”. Det är just nu hennes favoritord=). Men hon nyanserar sitt dada ibland med t.ex. blabla. Det använde hon när jag, A och Myra hade varit i affären och var på väg hem. Jag och A pratade om vilken bil vi skulle vilja ha, vilken som är vettigast för oss osv… Hon tyckte nog det var tråkigt och brast ut i blablablabla. Gud vad vi skrattade!

Nu kan hon ÄNTLIGEN krypa, officiellt datum är gårdagens datum för det. För att få ”godkänt” var hon tvungen att krypa några sammanhängande steg utan att dratta på magen. Det går inte snabbt än så länge men det går=). Är det bara något hon är tillräckligt intresserad av så funkar det fint. Oftast är det Eros som är hennes föremål för intresse. Det är ju hur roligt som helst att dra i hans päls….

Sedan i torsdags har Myra haft feber, vet inte om det kanske kan vara en sådan där tredagarsfeber för idag verkar hon bra igen. Skönt för det blir så mycket gnäll när hon är sjuk och det är ju inte roligt för vare sig lillskruttan eller oss andra…. Trots feber har det varit en ganska aktiv helg. Inledde med en rejäl shoppingrunda med Helen och Maja i Stenungsund i torsdags och hör och häpna – jag handlade faktiskt något till mig själv också! En klänning och glansiga svarta tights. Myra fick en mössa, trosor, ett set med shorts och klänning från Kapp Ahl, en klänning med matchande tights, en tunika med matchande shorts och en body. Allt det sista från POP. Tror det var allt. I fredags blev det en runda till Kungälv för lite mer shopping. Då införskaffades det ett gosedjur att hänga på vagnen, strumpor av alla de slag men några skall lämnas tillbaks för de verkar lite små. Vita nylontights, en tunika, en bolero och en present till en kompis son. Gud vad det är kul att shoppa!!

I lördags var vi ute på landet för att Myra skulle säga hejdå till morfar som åker till Norrland nu i 10 dagar. Då var hon grymt gnällig den stackars flickan. Hade nog varit lite mycket för henne, speciellt med lite feber i kroppen….

Igår var det äntligen fint väder igen och vi passade på att ta en tur till Marstrand eftersom A var ledig några timmar mitt på dagen.Vi passade på att besöka vår arkitekt som skall rita den slutgiltiga ritningen på vårt hus. På Marstrand fikade vi på Berghs kafé och sedan tog vi oss en titt i lite affärer när Myra somnat. Vi köpte en jättefin Lexingtonkudde och en mysig Lexingtonfilt till Myra. Den kudden är min personliga favorit av alla våra kuddar men det kan bero på de rosa inslagen i den=). Här kommer en bild – kudden till höger.

4 Responses to “Dadadada”

 1. Inredningsbutiker på nätet skriver:

  Fin kudde, verkar finnas bra butiker där på Marstrand.

 2. erosmatte skriver:

  Hej 3rok!
  Om man tittar mellan titeln och där man sedan skriver inlägget finns det en liten rund grej, jag tror den är grå. Det står Add fråmför den iaf. Då kommer det upp en ruta med typ Add Media så kan du välja från det du har liggande i din dator. Lycka till!

 3. 3rok skriver:

  Hej! Jag måste vara världens trögaste för jag förstår inte hur man får med bilder i inläggen. Vill du vara så snäll och förklara för mig? Som tack får du bättre karma och en länkning ;)

 4. Sara skriver:

  Skönt att hon mår bättre! Alltid jobbigt med gnäll som man inte riktigt kan sätta fingret på!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu