08 JulFramsteg

Jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera men jag förstår inte vart dagarna tar vägen… Hinner hända ganska mycket mellan gångerna men jag skriver det jag kommer ihåg…=)

För er som missat det så skall vi bygga ut vårt hus, eller rättare sagt bygga på en våning till. Status för det projektet är just nu att vi väntar på besked från banken angående pengarna vi behöver låna för att sedan kunna lämna in ansökan om bygglov. Arkitekten har avslutat sitt arbete dvs huset är färdigritat som vi vill ha det. På övervåningen kommer det bli två sovrum, en toalett och ett vardagsrum och här nere skall vi ha kvar köket men flytta det så att det blir större. Matplats, skafferi och kontor kommer nog också få vara här nere. Badrummet här nere kommer bli större än vad det är idag. Många projekt…. Men det skall bli så fantastiskt härligt när det är klart!! Målet är att kunna inreda i New Englandstil dvs ännu mer Lexington osv. Igår var mäklaren här för att dels värdera huset som det står idag men också för att sätta ett värde för vad han tror att vi skulle få vid försäljning efter ombyggnationen. Så här såg det ut – ca 1 900 000:- idag och efter ombyggnation ca 4 100 000:-. Helt klart värt att bygga ut=)! Vi hoppas på att själva byggandet skall komma igång någon gång i augusti men allt tar ju längre tid än vad man tror…

I lördags var vi på inflyttningsfest hos min bror. Det blev bara jag och Anders eftersom Anders syster, som skulle kommit i fredags, blev sjuk. Tror att det var ett 30-tal gäster på partyt. Vi hade himla kul även om det spårade ur en smula under kvällens gång… Hoppas inte reparation av staket, poolkant osv blir för dyrt…=/ Som mest räknade jag till 13 personer i poolen – både med och utan kläder. Jag gjorde det jag oftast gör när jag blivit lite rund under fötterna – dansade!! Inget bad för min del. Anders gjorde dock succé i sina leopardmönstrade stringtanga… Han stoppade dessutom in en peruk i tangan så det såg nååågot orakat ut. Folk trodde nog inte han var klok…. Man skall ju lägga till att han var nykter=). Får väl se vad Myra säger om de fotona när hon blir äldre;-).

Häromdagen filmade jag Myra när hon kröp och ställde sig upp mot puffen. Tyvärr verkar det inte gå att lägga ut den här så jag lägger den på facebook i stället. Försökte även få henne att dansa på samma video men just då kände hon inte för det… Om det är någon som vet hur man får mer plats att lägga ut saker i bloggen så mottages alla tips tacksamt… Skulle lägga ut en låt häromdagen också men det funkade inte heller tyvärr pga storleken. Om en stund kommer jag lägga ut bästa låten just nu. Den gick varm på festen i lördags. Det blir via youtube eftersom det verkar vara det enda som fungerar…

En liten bild på en förkyld flicka som firar sin första midsommar!

2 Responses to “Framsteg”

  1. Renovera skriver:

    Vore kul att få se en bild på hur husbygget går :)

  2. meltdown skriver:

    En otroligt fin dotter du har! Hoppas allt går bra med ert bygge låter som det blir mycket att göra en tid framöver för er men när det är klart kommer det nog bli super.
    // kia

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu